Ahir em vaig enamorar de la meva filla

3 nov., 2020

Ahir em vaig enamorar de la meva filla

Ahir em vaig enamorar de la meva filla. Té 1 mes i mig. Va ser com si els ulls amb què la mirava haguéssin estat entelats tot aquest temps quan, de sobte, amb un dels seus primers somriures, se’m va il·luminar el món. Llavors vaig entendre amb una gran sorpresa que aquest mes i mig m’havia dedicat a sobreviure, a partir pel meu fill gran, a estimar-lo i intentar que no es sentís rebutjat per l’arribada de la petita, a ensenyar-li a cuidar i estimar la seva germaneta. Amb tot això, no m’havia donat temps per a mi, per buidar la ment i disfrutar única i exclusivament de la meva nena. I amb això no dic que no hagi estimat, cuidat, alletat ni bressolat la meva petita princesa, no, no em refereixo a això. La he estimat i la he intentat protegir del món tan complicat al que acaba d’aterrar. El que em sorprèn és que he trigat 1 mes i mig en enamorar-me d’ella, en mirar-la embobada mentre dorm, en voler passar les hores únicament amb ells als braços. Suposo que les pel·lícules ens fan pensar que ens enamorem dels bebès només néixer, i ens fa sentir males mares si no ho sentim així. Però si alguna cosa m’ha ensenyat la maternitat és que no ens hem de jutjar, que som la millor mare que els nostres fills podrien tenir, tot i les nostres mancances.
Ahir em vaig enamorar de la meva filla. Té 1 mes i mig. I això em fa sentir bé. M’hagués encantat enamorar-me d’ella el dia que va néixer però suposo que hem necessitat més temps per conèixer-nos i crear aquest vincle que ara és més fort que mai. Respiro. No em jutjo. I disfruto de la bimaternitat en tots els sentits.
T’estimo petita!

Dedicat a totes les mares perfectament imperfectes 🙂

Escrit per: Ana Batlle Coderch

Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

admin

Leave a Reply

*


Aneu a la barra d'eines