Preparem la tornada a l’escola

3 set., 2019

Preparem la tornada a l’escola

Ja queda molt poc per a la tornada a l’escola dels més grans, els més petits ja han començat aquest dilluns, i ens agradaria donar un tips per fer-la una mica més fàcil per als que no tenen gaire clar si hi volen tornar o no!

Anem canviant horaris

A l’estiu és molt fàcil canviar horaris, anar a dormir tard i llevar-se a mig matí… si mica en mica els anem acostumant al retorn de l’horari d’escola serà més fàcil llevar-los als matins.

Compte enrere al calendari

Podeu marcar el dia d’inici al calendari i fer un compte enrere, això els ajuda a situar-se en el temps i poden saber els dies que queden de vacances.

Parlar dels companys de classe

És habitual que durant l’estiu es perdi el contacte amb els companys de classe. Repassar els noms i intentar endevinar què poden haver fet aquest estiu pot ser un entreteniment i els farà tenir ganes de veure’ls i retrobar-se!

Imaginar-se classes

Pot ser divertit imaginar què estudiaran aquest curs, quins treballs, quines sortides faran… Pensar en els professors i fins i tot representar les classes com ells creguin que seràn.

Repassar la roba

En res tocarà fer canvi d’armari i una bona manera de preparar el curs és mirant quina roba té que encara li vagi bé i si cal anar a comprar-ne de nova. Els pot fer il·lusió retrobar-se aquella samarreta de màniga llarga que li encanta i que ben aviat podrà lluïr!

Preparar la motxilla i la bata

Si hi ha una cosa que als nens més petits els hi encanta són les motxilletes d’anar a l’escola. Amb els seus dibuixos preferits o del seu equip de fútbol o la més brillibrilli… trobar una motxilla que els hi agradi és un alicient per anar més contents a l’escola! Les bates també cal mirar si els va bé perquè de ben segur que han fet estirada i les mànigues van curtes!

Hi ha moltes coses que podem fer per fer la tornada a l’escola més fàcil. Quina ens proposes??

Our Reader Score
[Total: 1 Average: 5]

admin

Leave a Reply

*


Aneu a la barra d'eines