Què és la osteopatia pediàtrica i per a què serveix?

19 nov., 2019

Què és la osteopatia pediàtrica i per a què serveix?

   La Osteopatia és una disciplina manual que busca millorar el funcionament del cos corregint els possibles bloquejos com si es tractés d’un mecànic que repara una màquina assegurant-se que tots els engranatges facin el moviment correcte.

   En el cas dels nadons i els nens és interessant tant per corregir possibles alteracions com els còlics del lactant o la plagiocefàlia ( deformació craneal) com per prevenir possibles problemes futurs com otitis i bronquitis.

   Ja a la dècada dels 70 una osteòpata nord americana va fer un estudi i va concluir que un 10% dels nadons no tenen bloquejos provocats durant l’embaràs o el procés de part, un 10% té símptomes que fan que els pares els portin a la consulta de l’osteòpata o que el pediatra els derivi, i un ENORME 80% té bloquejos que passen desapercebuts i poden minar la qualitat de vida en un futur.

   El tractament és agradable, els nens estan a gust pintant i jugant i intentem trobar l’origen del problema i corregir-lo.

  Com a mare us aconsello una primera visita, per saber si hi ha bloquejos que s’hagin d’eliminar i poder pautar un tractament.

   Us desitjo que gaudiu dels vostres fills tant com pugueu…es fan grans tan ràpid…

Osteopatia I Fisioteràpia Vanesa Jovell

Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

admin

Leave a Reply

*


Aneu a la barra d'eines