Relat de part – El nostre part natural

27 Ago, 2019

Relat de part – El nostre part natural

Hola!!

Vull compartir amb vosaltres la crònica del part del meu segon fill, nascut el 23/06/2017.

El dilluns dia 19 era la meva dpp però l’únic que tenia eren unes contraccions molt suaus que van durar fins dimecres. Dijous res de res.

El divendres dia 23 de juny es 19.30 el meu home feia cua per comprar petards (cebetes) per la nostra filla i van començar les contraccions. De seguida vaig anar anotant i eren cada 4 min!!

Vam arribar a casa (estàvem a 20min amb risc de trobar retencions però per sort el trànsit era fluid). Li vaig explicar a la nostra filla que el seu germà estava a punt de néixer i que tal com li havíem dit s’havia de quedar amb els avis, ho va entendre i em va abraçar i fer un petó.

Entre recollir i tot ja eren les 20.15 i com ja venien cada 2min vam anar a l’hospital. 5 o 10 min de corretges i vaig demanar l’epidural. En una de les contraccions vaig trencar aigües. Tot seguit em van fer un tacte i estava de 8cm. La llevadora em va convèncer de provar part natural que ja quedava molt poquet. De fet era el que jo volia però un cop enmig de les contraccions semblava que no ho podia aguantar. Al final vaig decidir res d’epidural (tot i que després em vaig assabentar que ja no me l’haguessin pogut posar) Enmig de les contraccions em van dir de posar-me a 4 grapes que potser estaria més còmode i després dunes 8 empentes va sortir el Jaïr!! Vaig ser la primera en agafar-lo!! Vam deixar bategar el cordó i el meu home el va tallar. 

El Jaïr va néixer amb 4,210kg i 55cm de llarg a les 21.48 de la revetlla de Sant Joan.

El part va ser molt intens, dolorós i a l’hora màgic.

Vull agrair l’atenció rebuda per part de tot el personal de l’Hospital d’Igualada que em va atendre, especialment de la llevadora Júlia que em va donar ànims, forces i energia per poder viure aquesta experiència tant bonica.

Our Reader Score
[Total: 1 Average: 5]

admin

Leave a Reply

*


Aneu a la barra d'eines