Serveis de pediatria insuficients a la comarca de l’Anoia

22 gen., 2019

Serveis de pediatria insuficients a la comarca de l’Anoia

A la comarca de l’Anoia s’ha organitzat un grup de families per tal de fer dennotar que els serveis de pediatria de molt CAPs són insuficients per la demanda que hi ha en aquest moment.

Les famílies s’han unit per lluitar pels drets dels infants de la comarca i volen que la generalitat s’adoni que hi comença a haver errors i retards amb diferents proves. Volen que es creïn les places necessàries i cobrir-les totes de manera que els infants tinguin assignat un pediatre i puguin ser atesos per aquests.

En el CAP de Vilanova del Camí, per exemple comenten que hi ha dos pediatres repartits en els següents horaris: dilluns tot el dia, dimarts, dimecres i dijous només matí i divendres no n’hi ha. No tenen clar quan disposaran d’un pediatre en horari complert de manera fixe i mentre supleixen aquesta mancança amb els metges de capçalera creant llistes d’espera més llarges del que és habitual.

Per tal de poder reclamar les families organitzades han creat un grup per fer el seguiment i recullen firmes a diferents negocis de la comarca. Si tens un negoci a la comarca i vols participar en la recollida de signatures només cal que et posis en contacte amb elles!

Our Reader Score
[Total: 2 Average: 5]

admin

Leave a Reply

*


Aneu a la barra d'eines