Un dia vaig baixar el meu fill i ja no el vaig tornar a aixecar

21 Gen, 2020

Un dia vaig baixar el meu fill i ja no el vaig tornar a aixecar

El vaig portar a braços quan es feia mal. El vaig portar quan estava emocionat. El vaig portar quan estava cansat. El vaig portar quan era massa petit per veure el que jo podia veure.

De cop, un dia el vaig baixar i ja no el vaig tornar a aixecar.

Un dia, sense adonar-me’n es va fer gran. Massa gran per cabre en els meus braços. Massa gran per descansar sobre meu.

Un dia el vaig baixar i no el vaig tornar a aixecar.

Un dia, sense adonar-me’n es va fer fort, el suficient per seguir endavant encara que estigués cansat; el suficient per calmar el seu propi dolor.

Un dia el vaig baixar i no el vaig tornar a aixecar.

Un dia, sense adonar-me’n, ell ja podia veure el que jo podia veure. Ja podia veure per sobre la gent. Ja podia veure sense la meva ajuda.

Un dia el vaig baixar i no el vaig tornar a aixecar.

El dia que el vaig baixar, jo no sabia que era l’últim. Havia estat una rutina que vam fer milers de vegades. El cert és que ell encara em necessita per guiar-lo a través de la vida. Ell encara necessita descansar el seu cap sobre meu. Ell encara em busca quan es fa mal. Ell encara em crida quan s’espanta.

Però ja no descansara a la meva falda o es quedarà adormit amb les seves cametes penjant de mi. Ja mai necessitarà la meva ajuda oer veure per sobre de la gent. Ja mai serà petit per cabre en els meus braços. Ja mai aixecarà els braços perquè jo l’aixequi.

Un dia el vaig baixar i no el vaig tornar a aixecar.

Autor: Deconegut

Traducció: Tribu per Mames

Our Reader Score
[Total: 7 Average: 4.3]

admin

Leave a Reply

*


Aneu a la barra d'eines